Akaun Penyimpanan Emas, Jongkong & Bar Emas

TRANSFORM YOUR CURRENCY INTO GOLD

 

QUANTUM METAL SDN BHD
Syarikat Quantum Metal Sdn. Bhd. (1011907U) didaftarkan pada 30 Julai 2012 dengan modal berbayar RM10,000,000.00. Ia adalah salah satu pengedar emas jongkong terbesar di Malaysia. Perniagaan teras Quantum Metal menyediakan produk emas premium 99.99% ke pasaran Malaysia termasuk, badan kerajaan, bank, institusi kewangan, peniaga dan peniaga individu.

Quantum Metal memulakan hubungan antara bank tempatan dan Pembekal Bullion Antarabangsa, termasuk, PERTH MINT. Model perniagaan Quantum Metal mengurangkan risiko bank tempatan dengan bank tempatan melakukan transaksi langsung dan transaksi sah melalui Quantum Metal. Sebagai pelanggan Quantum Metal, bank tempatan bebas daripada perbelanjaan modal untuk projek ini kerana 100% sistem dan infrastruktur akan dilaburkan oleh Quantum Metal Sdn. Bhd.

Pulangan pelaburan kami adalah melalui model pembahagian hasil dengan bank tempatan. Pasukan Quantum Metal terus melabur dalam menyediakan model SOP terbaik dan menjamin integrasi dalam talian masa nyata antara bank tempatan dan Quantum Metal.

 

Photo via QM

 

Di Percayai oleh Bank Bank Terkemuka di Malaysia. Di Yakini Selamat, Mengikut undang-undang negara secara sah, dilindungi Insurans, dan Patuh Shariah.

  • Vaults Di Brinks, Singapore
  • 100% diinsurankan Lloyd’s, London
  • Bekalan emas daripada Perth Mint, Australia
  • Penyenaraian produk emas patuh Shariah dalam World Gold Council (WGC)
  • Rakan dagangan komoditi Di Bursa Suq Al Sila (Bursa Malaysia Islamic Services)
  • Produk patuh shariah disokong ISRA (International Shariah Research Academy – 100% milik Bank Negara Malaysia) Reporting entity di BNM

 

Dapatkan Akaun Simpanan Emas Anda

Daftar Sekarang

Klik Disini

 

Anda juga boleh Call / SMS / WhatsApps ke +6013-677 0282. Kami Sedia membantu anda sehingga berjaya.

Open chat
1
Ingin Bantuan?
Hello 👋 Chat with me!