KWYP Sun Yat-Sen Enterprise Reward

KWYP Sun Yat-Sen Enterprise Reward adalah penghargaan yang mendorong syarikat dan PKS tempatan yang cemerlang dalam pelbagai bidang dengan sumbangan mereka kepada ekonomi dan peluang pekerjaan.

Dato Lim Khong Soon, Quantum Metal Sdn. Pengasas & Pengerusi Eksekutif Bhd, telah dianugerahkan Anugerah Kecemerlangan dalam KWYP Sun Yat-Sen Enterprise Reward pada tahun 2017 kerana Dato Lim terlibat secara aktif dalam amal, budaya dan pendidikan dalam negeri yang mendapat akses kepada orang ramai yang dipuji dan disahkan oleh orang ramai dan juga menjadi panutan untuk syarikat lain. Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk KWYP Sun Yat-Sen Enterprise Reward Information.pdf

 


Worldwide Excellence Reward

Worldwide Excellence Reward adalah hadiah yang mengadopsi upacara yang diadakan untuk mempamerkan yang terbaik dari yang terbaik dalam mana-mana bidang perniagaan, untuk mempertemukan dan terus maju di dunia. Objektif penganugerahan yang bertekad untuk memimpin orang yang terbaik dalam semua bidang ke peringkat antarabangsa yang menjadikan kejayaan mereka lebih tinggi.

Pada 22 November 2017, Dato Lim Khong Soon, Quantum Metal Sdn. Pengasas & Pengerusi Eksekutif Bhd, telah dijemput untuk menghadiri Majlis Pemberian Anugerah Cum Gala Dinner “WORLDWIDE EXCELLENCE AWARD 2017” untuk menjadi penerima Anugerah Kecemerlangan Seluruh Dunia 2017 yang dianugerahkan Anugerah Pencapaian Luar Biasa pada tahun 2017.

 

 

 

Dapatkan Akaun Simpanan Emas Anda

Daftar Sekarang

Klik Disini

 

Anda juga boleh Call / SMS / WhatsApps ke +6013-677 0272. Kami Sedia membantu anda sehingga berjaya.

Open chat
1
Ingin Bantuan?
Hello 👋 Chat with me!